Restaurant

RESTAURANT A - suprafata140 mp (110 locuri) dotat cu boxe active profesionale, mixer audio, microfoane wifi, laptop, TV –LCD Philips-106 cm

RESTAURANT B - suprafata 70 mp aproximativ 40 locuri

BAR de zi in corpul B - suprafata 70 mp capacitate 40 pers

TERASE exterioare

Restaurantele Hotel Meitner sunt decorate in stil conteporan ,decent cu mobilier masiv cu furnir natural (culoare wenge). Locatia este destinata in special grupurilor de turisti (seminarii, teambuilding-uri, nunti, botezuri, aniversari, evenimente speciale) .

Restaurantul poate oferi toata gama de bauturi precum si preparate din bucataria internationala, meniuri pentru vegetarieni, meniuri de regim, meniuri pentru copii, meniuri pentru anumite culte religioase.
Restaurantul dispune de sonorizare cu boxe profesionale, mixer audio profesional, microfoane wifi, laptop, homecinema cu 5 sateliti, televizor LCD Philips diagonala 110cm. Restaurantul mai dispune de sonoroizare ambientala prin 9 difuzoare in plafon si dispune de spatiu pentru dans. Accesul in restaurant se face atat din hotel cat si din parc.

Bucataria este utilata cu utilaje profesionale de ultima generatie (cuptoare cu convectie, gratare roca vulcanica, friteuse, vitrina prezentare bufet cald/bufet rece, dispensere pentru bauturi racoritoare, etc.)

Utilajele pentru prepararea hranei sunt numai din inox alimentar si sticla, vesela este din arcopal materiale care permit igienizarea completa si corecta si impiedica formarea mediilor ce favorizeaza dezvoltarea microbilor si bacteriilor patologice. Vesela se spala la masini profesionale la temperaturi de peste 70 C .Majoritatea preparatelor propuse se vor pregati in conceptual hotelului nostru si anume fara carne congelata, numai produse proaspete si prepararea se face de regula in cuptorul cu curenti de convectie si abur la temp 180-220 grade Celsius, ceea ce confera preparatelor un caracter dietetic, foarte sanatos fara acroleine, fara continut mare grasimi, si cu o anumita savoare si prospetime.

In general restaurantul este destinat grupurilor de turisti si mesele sunt de regula tip bufet. In cazul in care nr de turisti este mic este posibil ca restaurantul sa nu ofere servicii de masa, dar poate oferi o gama completa de bauturi, inghetata, cafea etc

IMPORTANT :

  • Nu este permis accesul in restaurant,bar ,terase cu bauturi si alimente aduse de clienti
  • Nu este premisa scoaterea din restaurant a veselei si a tacamurilor pentru a fi folosite in camera sau in curte.
  • Nu este permis iesirea din restaurant cu alimentele sub nici o forma.