REVELION 2019

       

 

                                       REVELION  2019

 

29.12.2018-2.01.2019  (4 nopti/5 zile) pachet servicii sejur 5zile /4 nopti cazare + demipensiune +bauturi incluse

 

  • Tarif 1600 lei/pers /cazare in camera dubla standard+ demipensiune
  • Tarif 1700 lei/pers /cazare in camera dubla extralarge cu 2 terase + demipensiune
  • Tarif 1400 lei/persoana adulta cazata pe pat suplimentar +demipensiune
  • Tarif   850 lei pentru copil  6-11.99 ani cazat pe pat suplimentar+demipensiune
  • Tarif   500 lei pentru  copil  3-5.99 ani cazat in pat cu parintii  +demipensiune
  • Copil intre 0-2.99 ani -gratis

 

Avans 30 %.Rest de plata pana a 1.12.2018.Se poate achita si cu tichete de vacanta

      IMPORTANT :  Meniurile se bazeaza pe preparate  diversificate,dietetice adecvate atat copiilor cat si adultilor  realizate din carne de pasare, porc, vita, peste, legume ,paste fainoase, deserturi realizate in bucataria proprie.Preparatele se realizeaza numai din produse proaspete  si se vor evita pe cat posibil preparatele grele si cu continut mare de grasimi sau  pregatite prin prajire excesiva .Nu se folosesc produse congelate. Se pot comanda suplimentar  bauturi contracost

 

                                                 Detalii pachet  servicii

 

•Sejur 5 zile /4 nopti cazare +4 mic dejun servire tip bufet +3 cine cu meniuri specifice din gastronomia austriaca, franceza ,greceasca, italiana, mexicana  + cina festiva Revelion  +bauturi incluse

Ziua 1 -29 decembrie 2018

  • Ora 19.00 Seara cu specific ITALIAN  si GRECESC . Cina -servire tip bufet cu  diverse preparate specifice gastronomiei grecesti si italiene din  carne proaspata (porc,vita,peste,pasare,etc), paste Barilla, peste, legume,salate ,desert tort Tiramisu.Bauturi incluse :vin imbuteliat sec/demisec  0.25l,apa 0.25l,palinca de prune 50 ml ,Coca Cola, Fanta,etc  Muzica de dans cu DJ profesionist  atmosfera laserre, fum de pardoseala, etc

Ziua 2  -30 decembrie  2018 

  • Mic dejun servire tip bufet 8.30-10.00
  • Ora.19.00 –Seara AUSTRIACA  preparate din gastronomia  austriaca si germana servire tip bufet  din  carne proaspata (porc, vita, pasare, peste), legume,etc, salata ,etc.Desert Kirschtorte (tort de visine) . Bauturi incluse :vin imbuteliat sec/demisec  0.25l,apa 0.25l,palinca de prune 50 ml ,Coca Cola, Fanta,etc  Muzica de dans cu DJ profesionist  atmosfera lasere, fum de pardoseala,

Ziua 3-31 decembrie 2018

  • Mic dejun servire tip bufet 8.30-10.00
  • Ora 21.00 Cina festiva Revelion                                                                        

                                                      Menu

  • aperitive diverse  sortimente (branzeturi fine ,terine ,mouse de somon, ou de prepelita,avocado ,ciuperci, somon fume, aspic de curcan ,fructe de mare,proschuto,icre proaspete,icre de manciuria,etc)
  • somon proaspat + buchetiera de legume servit cu sos fin de lamaie
  • fripturi : purcelus de lapte la cuptor ,friptura de curcan  ,muschi de vita la gratar ,piept de rata ,garnituri , salate diverse
  • tort de nuca si nescafe cu frisca  (specialitate Meitner)
  • cafea servire tip bufet, fructe, alune .Buturi incluse  : 75 ml whisky +1/2 sticla vin alb demisec/sec Jidvei +1 sticla la 2 pers , apa minerala 0.5l+ nectar  (portocale, mere,coacaze negre etc) Coca Cola ,Fanta + sampanie .
  • Lansare de artificii in curtea hotelului .Doritorii pot sa aduca artificii suplimentare si sa le lanseze.DJ prrofesionist

 

Ziua 4 -1 ianuarie 2019

 

  • Mic dejun servire tip bufet 13.00-14.00
  • 19.00 CINA  -servire tip bufet cu  diverse preparate din  carne proaspata, peste, legume,paste  italienesti ,salata ,desert. . Bauturi incluse :vin imbuteliat sec/demisec  0.25l,apa 0.25l,palinca de prune 50 ml ,Coca Cola, Fanta,etc  Muzica de dans cu DJ profesionist  atmosfera laserre, fum de pardoseala, etc
    • CARNAVAL  cu DJ profesionist.Muzica antrenanta din Mexic, Cuba, America de Sud, Spania, etc . Cina cu specific spaniol, mexican ,petrecere cu costume si masti . Pentru un plus de amuzament rugam invitatii sa fie creativi si sa vina si cu costume proprii.

Ziua 5  -2 ianuarie 2018

  • Mic dejun servire tip bufet 8.30-10.00